Πρώτη Σελίδα

Μέσα σ’ένα ξεχωριστό περιβάλλον με διακριτική πολυτέλεια και την πολυετή πείρα μας στην οργάνωση γαμήλιων δεξιώσεων και κάθε είδους κοινωνικής και επιχειρηματικής εκδήλωσης , υποδεχόμαστε εσάς και τους καλεσμένους σας στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας .

weddingnight.gr.gr

Η αίθουσα Wedding Night , με το άψογο service , την εξαιρετική ποιότητα φαγητού , την ευγένεια του έμπειρου προσωπικού και την εξαιρετική φιλοξενεία της , εγγυάται την απόλυτη επιτυχία της βραδιάς , όπως την έχετε ονειρευτεί . Η αρχοντική μας αίθουσα με χωριτικότητα έως 400 ατόμων διατίθεται να φιλοξενήσει εσάς και τους καλεσμένους σας ικανοποιώντας τις πιο ρομαντικές στιγμές σας με φόντο τη θέα της θάλασσας .

Ο κύριος Νασάτ Μπιτάρ θα είναι πλάϊ σας περιμένοντας να σας παρουσιάσει από κοντά την πολυτέλεια και την άνεση της αίθουσας , το εξειδικευμένο προσωπικό που πάντα με το χαμόγελο εξυπηρετεί εσάς και τους καλεσμένους σας προσφέροντας σας ένα ολοκληρωμένο πακέτο (πρωτότυπο μπουφέ σερβιρισμένο στο τραπέζι με απεριόριστη κατανάλωση φαγητών και ποτών) στην τιμή των 23 ευρώ ανά άτομο, (άνω των 300 ατόμων ΔΩΡΕΑΝ η μουσική κάλυψη της Δεξίωσης (dj)). .

Σχεδιάζουμε για εσάς μια ευτυχισμένη γαμήλια δεξίωση και προσφέρουμε δωρεάν τη γαμήλια τούρτα . Επίσης μπορούμε να σας απαλλάξουμε από το άγχος με τη βοήθεια των εκλεκτών συνεργατών μας για τη φωτογραφία και τη μουσική κάλυψη , πάντα με τις καλύτερες τιμές της αγοράς . Η αίθουσα διαθέτει υψηλής ποιότητας τεχνική υποστήριξη καθώς και μεγάλη πίστα χορού .

Ελάτε να συζητήσουμε μαζί τις λεπτομέρειες της πιο ξεχωριστής βραδιάς της ζωής σας . Ξεκινήστε τη νέα σας ζωή και κάντε το πρώτο σας βήμα στο Wedding Night δίνοντας έμφαση στην πιο σημαντική λεπτομέρεια : την ευτυχία σας!

Ο χώρος διαθέτει parking (παρουσία παρκαδόρου).Ωράριο ελεύθερο.

Σας επιφυλλάσουμε και κάποιες εκπλήξεις!

Πρώτη Σελίδα   Υπηρεσίες   Gallery   Επικοινωνία

Wedding Night,  Λ.Κων.Καραμανλή 95-Βούλα, Αθήνα Τ.Κ 16673, T:210-8959849 info@weddingnight.gr

Copyright 2009 weddingnight.gr | Development by BasePortals Ltd